VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

SMS-påminnelsen hjälper dig att komma ihåg din tid på NiF

För att aktivera den kostnadsfria SMS-påminnelsen fyller du i ditt mobilnummer på en blankett vid receptionen eller vid ditt nästa besök. Påminnelsen innehåller också ditt boknings-ID som du kan knappa in vid självbetjäningsterminalen på Närsjukvården i Finspång (NiF).

På blanketten kan du också välja att fylla i din e-postadress. Då kan du antingen få påminnelse till både mobiltelefon och e-post eller enbart påminnelse till någon av dessa. Påminnelsen skickas ut ett dygn samt en timme innan ditt inbokade besök (med reservation för eventuella tekniska störningar). Aktiveringen av påminnelse gäller sedan på alla enheter i Region Östergötland som aktiverat tjänsten.
– Det kan hända oss alla att vi glömmer en bokad tid. Därför vill vi uppmana alla våra patienter att aktivera sig för SMS-påminnelse. Vi är måna om de tider som finns hos oss. Dessutom får du också automatiskt med dig ditt boknings-ID i din mobiltelefon, som du sedan enkelt slår in i vår självbetjäningsterminal, säger Charlotte Malm på Närsjukvården i Finspång.

Självbetjäningsterminalen på NiF är det smidigaste sättet att anmäla din ankomst. Där kan du också betala ditt besök med antingen betalkort eller via faktura.
– Det är både unga som äldre som använder vår självbetjäningsterminal. Många uttrycker att det är ett smidigt sätt att både registrera sig och betala, dessutom slipper man att stå i kö vid receptionen, säger Charlotte Malm.
Kan du inte komma på ditt inbokade besök ska det avbokas så snart som möjligt.
Har du bytt mobilnummer? Glöm inte att kontakta NiF för registrering av ditt nya telefonnummer för att fortsättningsvis få SMS-påminnelser från Närsjukvården i Finspång.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top