VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Studera i en pandemi

Hur är det att studera i dessa tider? Det är en fråga som jag fortfarande inte kan svara ordentligt på, även om det redan gått ett helt år. Det är självklart tråkigt att tappa det sociala umgänget och sitta ensam hemma. Tråkigt att inte få sitta med morgonkaffet i föreläsningssalen och försöka hålla sig vaken. Man får tyvärr inga nya intryck och lever samma dag om och om igen. Jag har känt att mitt liv liknar filmen Groundhog Day. En oändlig loop som man inte kommer ut från.

Men det är inte bara negativt, jag har fått chansen att göra saker jag aldrig skulle gjort om livet inte var styrt av en pandemi. Så som att räkna alla sandkorn katten spiller ut från sin kattlåda, 1746 st senaste gången jag kollade. Städa alla fönster i lägenheten flera gånger om dagen för att undvika att behöva läsa om Agil Projektledning. Kolla igenom hela utbudet från Disney+ och gråta extra mycket till filmer så som Skönheten & Odjuret eller Titanic.

På en seriösare not så har pandemin faktiskt bidragit med lite positivt. Man har fått lära känna sig själv och den man spenderar pandemin med på ett helt annat sätt. Man får utvecklas och försöka hitta nya sätt att motivera sig själv. Men framförallt har man fått tvinga igång sin kreativitet och försöka hitta nya hobbys, min är att citera hela Harry Potter-filmer.

Men som tur är har jag nu fått komma ut på praktik och känna mig levande igen. Jag har fått träffa lite nya ansikten och prata med andra än min stackars sambo och katt. Total Media & Reklam är min räddare i nöden! Utan denna möjlighet hade jag nog snart glömt bort hur man för en normal konversation, eller hur det känns att ha på sig andra kläder än pyjamas.

MOA NILSSON/PRAKTIKANT TOTAL MEDIA & REKLAM

Scroll to top