VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

SYN Dental är Finspångs nya tandläkarklinik

I april öppnar den nya kliniken på Östermalmsvägen 38. - Vi är förväntansfulla och ser behovet av en privat klinik i Finspång, säger ägaren och tandläkaren Sadeer Mahdi.

Lokalerna är totalrenoverade och har tillgång till parkeringsplatser. Utrustningen är toppmodern i klinikens fyra behandlingsrum.

– Våra ledord är tillgänglighet och erfarenhet. För oss är det viktigt att snabbt kunna erbjuda en ledig tid. Våra patienter kan känna sig lugna att söka hjälp hos oss. Jag har över 19 års erfarenhet, säger Sadeer, som tillsammans med tandsköterskorna Frida Carlqvist och Alexandra Hagman erbjuder alla typer av behandlingar.

– Hos oss får du hjälp med allt inom tandvård, från regelbundna undersökningar till kirurgiska ingrepp och komplicerade behandlingar, säger Sadeer.

Öppningserbjudande
Redan från mitten av mars är det möjligt att boka sin tid via telefon 010-641 09 09 eller via hemsidan www.syndental.se. SYN Dental erbjuder ett mycket generöst öppningserbjudande för ett begränsat antal patienter.

– Nu kan du boka din första undersökning för endast 690 kronor. I undersökningen ingår enklare tandstensborttagning, panoramaröntgen vid indikation och airflow (blästring som tar bort missfärgningar och ger vitare tänder). Avdrag för allmänt tandvårdsbidrag gäller inte för detta erbjudande. Behandlingen har ett värde till omkring 2 500 kronor. Så skynda att boka din tid nu, först till kvarn gäller, säger Sadeer.

Scroll to top