VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Tacksamt hedersuppdrag”

Finspångs Begravningsbyrå har bytt namn. Under det nya namnet Capella Begravning & Juridik erbjuds personliga möten inom begravningsrådgivning och familjejuridik.

I över hundra år har den anrika begravningsbyrån varit en naturlig del av samhällsbilden i Finspång. Sedan 1965 huserar man på Stationsvägen 4. Finspångsborna Anne-Marie Svensson och Magnus Wallin har tillsammans 30 års branscherfarenhet och är byråns välkända ansikten.

– Förutom namnbytet är det mesta andra sig likt. En skillnad är att vi nu i coronatider mer tydligt marknadsför möjligheten att delta på begravning digitalt via länk, säger Magnus och fortsätter:

– Det bästa med yrket är det personliga mötet. Man vet aldrig hur en dag kommer att se ut när man kliver in genom dörren. Vi får ett otroligt starkt förtroende från dem som väljer oss. Det är en mäktig känsla.

Anne-Marie Svensson håller med och ser sitt yrke som ett hedersuppdrag.

– Vi får ta emot mycket tacksamhet och uppskattning, från första mötet till begravningsakten.

Mindre sårbart och ökad trygghet
– Finspångs Begravningsbyrå har sedan 2002 ägts av familjen Westergren som nu valt att samla samtliga sina byråer i en gemensam organisation under ett gemensamt namn. En stor fördel är att vi kan erbjuda en stor samlad kompetens inom både begravning och juridik, då vi nu finns i samma organisation. Vi kan också hjälpa varandra om någon exempelvis blir sjuk.Det blir mindre sårbart och tryggare både för oss och för våra kunder, säger Capella Begravning & Juridiks VD Heléne Malakow.

Hon rekommenderar varmt Livsarkivet där man exempelvis kan beskriva hur man önskar att sin begravning ska vara, för att underlätta för sina närstående. Mer information finns på någon av kontoren eller på livsarkivet.se.

– Precis som tidigare erbjuder kontoret i Finspång begravningsrådgivning och familjejuridik. En dag i veckan finns också juristen Jenny Palmroos på plats och övriga dagar går det utmärkt att kontakta våra jurister via telefon eller e-post, säger Heléne.

Filip Ewertsson

Fakta

Förutom Finspång ingår sex andra byråer från Östergötland med totalt 23 medarbetare under Capellas gemensamma paraply. Övriga orter är Linköping, Norrköping, Söderköping och 
Åtvidaberg. 

För mer information: Besök capellaab.se 
där du också hittar kontaktuppgifter till respektive kontor.
Scroll to top