VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

TANDVÅRD MED KVALITET OCH OMSORG

Tandhälsan i Norrköping har patientfokuserad tandvård i lugn miljö. – Våra patienter blir väl omhändertagna, från första kontakt till avslutad behandling med tydlig behandlingsplan och kostnadsbild, säger tandläkarbröderna Bassam och Wisam Al Khoury.

Sedan 1960-talet har huset på Bråddgatan 9 haft en tandläkarmottagning. När praktiken stod till förfogande för nya ägare 2016 tog bröderna chansen. – Det var min äldre bror Bassam som inspirerade mig att också bli tandläkare. Det är ett spännande yrke som innebär patientomsorg men också tankeverksamhet, problemlösningar och praktiskt arbete, säger Wisam.

Värdebaserad tandvård
Privatmottagningen Tandhälsan erbjuder förutom vanlig tandhälsovård även stora protetiska behandlingar och implantat. – Vårt mål är alltid att ha kort väntetid och vi har oftast lediga tider inom några dagar.

Vi erbjuder onlinebokningar, men det bästa sättet är att ringa eller mejla oss direkt. Tillsammans med de andra privatmottagningarna i Norrköping erbjuder vi inskrivna patienter akuttider även under helger och storhelger, alla dagar året runt.

Jag rekommenderar alla att vara inskrivna hos en bra tandläkare man känner sig trygg hos, för en god munhälsa hela livet. Det är ett bra förhållningssätt, både för att hålla god tandhälsa och för plånboken, istället för att enbart komma när det är akut, säger Wisam.

Han berättar att de flesta nya kunderna kontaktar dem tack vare fina rekommendationer. – Varje gång vi får dagens ros i tidningen firar vi med smörgåstårta. Det har blivit några tårtor genom åren, säger Bassam med ett leende.

Filip Ewertsson

Scroll to top