VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

The Real Group

2 500 konserter i fler än 40 länder under 37 år. The Real Group har satt modern a cappella på världskartan. Nu kommer gruppen för första gången till Finspång.

Anders Edenroth
Medlem sedan: 1984
Det var under musikhögskoletiden som Anders tillsammans med fyra nyfunna vänner började sjunga a cappella. De började på privata fester och företagsfester och sedan spred sig ryktet fort. Snart kunde The Real Group leva på musiken och började också att turnera utomlands.

– Det är svårt att hitta en motsvarighet till oss i vår genre som spelat och turnerat med en obruten linje under 37 års tid. För egen del har jag bara missat två veckor då jag varit pappaledig. Det har varit oerhört stimulerande och roligt under alla år, säger Anders.

Men vinterns turné blir den sista för Anders.

– Jag lämnar med varm hand över min plats på scenen till väl utvalda och mycket kompetenta vokalister i framtidens The Real Group.

Clara Fornander
Medlem sedan: 2021
Som 5-åring började Clara spela fiol och under åren i musikklass upptäckte hon glädjen över att sjunga i kör. Under uppväxten i Kristianstad lyssnade hon om och om igen på föräldrarnas skivor med The Real Group och sjöng även själv en del av gruppens arrangemang i olika sammanhang. När hon i somras fick frågan om att bli en del av The Real Group tvekade hon inte en sekund.

– Jag behövde inte tänka efter alls! Det känns superkul att få vara med i en grupp som varit så otroligt framgångs­rika. Genom åren har jag imponerats över gruppens enhetliga sound men också över att varje medlem har varit otroliga solister. I Finspång kommer vi att bjuda på våra bästa låtar och så blir det också en del julmusik, säger Clara.

Scroll to top