VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

TIDEN ÄR INNE FÖR NYA LAGERS UR & FOTO

Med ingång från Bergslagstorget välkomnar Henrik Eriksson nu kunderna till sin nya och fräscha butik.

I höstas presenterades Henrik som ny ägare för Lagers Ur & Foto. Grundaren Per Lager har tagit steget in i pensionen, men har varit ett värdefullt och tacksamt stöd för Henrik under starten och även under flytten till de nya lokalerna.

Positiv och hoppfull
Numera finns alltså klockaffären på samma våningsplan som butikerna Lilla Nalle & Jag och Mingla. På sikt kommer också caféet Kryddans The- & Kaffehandel att flytta ner. – Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade hantverkare som varit lyhörda för mina önskemål. Jag har fått sätta min egen prägel på butiken, säger Henrik. Den nya lokalen är ungefär lika stor som den gamla butiken. Men är bättre planerad och har högre takhöjd, vilket ger ett luftigare och större intryck. – Jag är väldigt nöjd med min nya verkstadshörna i direkt anslutning till kassan, vilket ger mig bra översikt över hela butiken och mina kunder.

Trots rådande coronaepidemi är Henrik positiv och hoppfull inför framtiden. – Jag känner ingen tvekan och är övertygad att behovet av en klockaffär i Finspång kommer fortsätta att finnas. Båda när det gäller att få känna och klämma på en ny klocka, men också den service jag kan erbjuda med reparationer, fotoförstoringar och ID-foto.

Amasten glad för Lagers
Hyresvärden Amasten, med många fastigheter i Finspångs centrum, är glad över att Henrik valde att ta över Lagers Ur & Foto ”som är en institution i centrum”. – Det känns jättekul med den här nya butikslokalen och det är ett led i att samla de befintliga butikerna i centrum. Just nu har vi flera intressenter på lokalen här närmast Lagers och hoppas att vi får det klart för öppning efter sommaren, säger Jonas Vimnäs.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top