VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Tonåringen Skogsröjet ställer åter till med rockfest i Rejmyre

Radarparet bakom Skogsröjet Erik Oldestam och Stefan Englund.

Den 3-4 augusti förvandlas åter Rejmyre till Röjmyre när Skogsröjet äger rum för trettonde gången.

Radarparet Erik Oldestam och Stefan Englund, tidigare Arvidsson, får något nästan nykärt i blicken när vi börjar att prata om årets band.
– Vi är väldigt nöjda med vår solida bredd av band, en av våra stabilaste line-ups genom åren. Ett av de hetast namnen är självklart Dee Snider, säger Stefan Englund och Erik Oldestam är inte sen att fylla i:
– Sen måste jag erkänna att det ska bli väldigt kul att höra Hammerfall, som väcker många fina minnen för mig från tonårstiden.

FESTIVALEN STÅR STARK

Då många andra festivaler lägger ner står Skogsröjet fortfarande stark. Förra året besöktes festivalen av cirka 6 500 besökare per dag och biljettförsäljningen ser åter väldigt positiv ut.
– Framgångsreceptet för oss är att vi är envisa, älskar hårdrock och Rejmyre. Vi är glada för vår trogna publik och har också ett gott rykte bland rockbandskretsar som en välarrangerad och mysig festival, säger Stefan Englund.

ÄNNU BÄTTRE FÖR VIP-BESÖKARE

Nytt för i år är att man har ingått ett samarbete med Torstorps IF, som kommer att finnas med i arbetet både före, under och efter festivalen.
En annan nyhet är att åter öka upplevelsen för dem som har bokat VIP-biljetter.
– Vi kommer att erbjuda dem öl- och whiskeyprovning, möjlighet till biljard och andra spel. Bandet Wolf kommer att agera bartenders i VIP-området, där också många av festivalbanden kommer att finnas, säger Stefan Englund.
Festivalen fortsätter även med förra årets uppskattade satsning på ännu bättre ljud och ljus.

SUCCÉ FÖR DEt EGNA ÖLET

I förra årets sommarbilaga berättade Stefan om det egna nylanserarade festivalölet.
– Det blev succé och har redan sålt slut tre gånger. På Stockholms ölmässa fick vi silvermedalj för näst bästa eventöl i Sverige, säger Stefan Englund.

REDAN BOKAT FÖR 2019

Det finns inga tecken på att eldsjälarna Stefan och Erik verkar mätta eller trötta på det ideela projektet Skogsröjet.
– Jag kan avslöja att vi redan har bokat in en del band till nästa års festival. Ett av banden kommer att vara ett av de största som vi haft här hittills, säger Stefan Englund och ler hemlighetsfullt.

FILIP EWERTSSON

SKOGSRÖJET 2018:
Dee Snider, Kreator, Dirk Schneider, Hammerfall, Steel Panther, Danko Jones, Dokken, Mr. Big, Dragonforce, Alestorm, Lee Aaron, Freedom Call, Robin Beck, The Quireboys, Pretty Maids, Evergrey...
Fler band och mer information: www.skogsrojet.se.

Scroll to top