VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Trotsar höstmörkret med smartare ljus

Elbutik tänder upp och sätter allt ljus på sin belysningsdag 28 september.

På lördag bjuder Elbutik på Viberga in nya och gamla kunder till en dag i belysningens tecken. Philips Lighting har representant på plats och erbjuder rabatterat pris på hela sitt belysningsutbud av trådlösa smartlampor. Dessutom bjuds kunderna på kaffe, kaka och ballonger till alla barnen.

– Philips smarta trådlösa lampor styrs enklast via en app i din smartphone. De går även att styra med en fjärrkontroll. Förutom ljusstyrka och dimmerfunktion finns också möjligheten att på vissa lampor även ändra ljusets värme och färg. Detta skapar en ny typ av stämningskapande inredningsmöjlighet i ditt hem, säger Emilie Söderhäll.

Ännu bredare utbud

Elbutik har ett brett utbud av armaturer, moderna och klassiska lampskärmar och LED­lampor i många olika storlekar och former. Belysning för utomhusbruk och badrum finns också i butiken, med möjlighet till ett större utbud som

beställningsvara. Den nya leverantören Karlskrona Lampfabrik har också breddat Elbutiks utbud till att nu också innehålla mysiga fotogenlampor med tillbehör.

– Vi brukar säga att för att få en mysig stämningsbelysning i ett rum krävs fyra till fem ljuspunkter, säger Emilie.

Smart dammsugarpåse till alla

Förutom armatur och belysningstillbehör kan man även hitta en separat avdelning med vitvaror och köksmaskiner från Cylinda, Bosch och Philips.

– En nyhet som är värd att nämna är vårt nya system med smarta dammsugarpåsar, som med en mycket prisvärd hållare kan erbjuda en dammsugarpåse som passar till nästintill alla dammsugare på marknaden, säger Emilie.

Filip Ewertsson

Scroll to top