VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Vädjar om värdefull patienttid

Pandemin har tyvärr lett till längre väntetider till vissa besök hos Vårdcentrum Finspång.

– Därför vädjar vi till våra patienter att av- och omboka sina tider så snart som möjligt när ett förhinder uppstår, säger Sofia Holmlund på Vårdcentralen Finspång.

Flera gånger i veckan uteblir patienter från sitt besök eller avbokar sin tid för sent för att tiden ska kunna nyttjas till annan patient. Det gör att värdefull patienttid går till spillo. Detta blir särskilt kännbart på de mottagningar som bara har mottagning vissa dagar och hos vårdgivare som har längre besökstider, exempelvis hos logopeden som kan ha utredningar som är upp till en heldag. Av- och ombokning gör du enklast via www.1177.se. Det är också möjligt att ringa vid förhinder. Mer information i faktarutan.

SMS-påminnelse
Patienter vid Vårdcentrum Finspång kan få kallelse via telefon, per post,
i samband med patientbesök samt via tjänsten Kivra.

– För att minska risken att missa din tid rekommenderar jag varmt att registrera dig för SMS-påminnelse. Då får du en påminnelse på din mobiltelefon både 48 timmar och 1 timme innan ditt besök. För att registrera SMS-påminnelse kan du prata med receptionen eller din vårdgivare i samband med nästa telefonkontakt eller besök, säger Sofia.

SÅ AV- OCH OMBOKAR DU DIN TID:www.1177.se kan du enkelt logga in och snabbt få en överblick över dina inbokade tider och där av- eller omboka. I vissa fall kan du inte omboka din tid, men avboka då tiden och ring sedan för att boka en ny tid.

Du kan också ringa och av- eller omboka din tid:
Vårdcentralen 010-105 92 60 
Arbets- och fysioterapi 010-105 93 04 
Logopedi 010-105 93 06
Scroll to top