VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Vallonbygden skickar ut information digitalt

Från 1 januari kommer Vallonbygden att skicka ut all angelägen information till sina hyresgäster via e-post, istället för att sätta upp anslag i trapphusen.

Därför uppmanas bostadsbolagets hyresgäster nu att kontrollera att e-postadress och mobilnummer stämmer via ”Mina sidor” på hemsidan www.vallonbygden.se. Niclas Jonsson är en av fyra uthyrare i Vallonbygdens bobutik på Bruksgatan 19. Han menar att det finns en hel rad fördelar med satsningen på en ökad digitalisering, både internt men framförallt för hyresgästerna själva.

– Ett personligt utskick via e-post är snabbt, säkert och finns alltid kvar hos kunden och det kan inte rivas ner i ett trapphus. Dessutom finns flera andra smarta och säkra digitala lösningar

under ”Mina sidor” för att underlätta för hyresgästerna, inte minst nu i coronatider. Som att exempelvis e-signera kontrakt med Bank-ID, göra felanmälningar när som helst på dygnet och se information som rör sitt eget boende, säger Niclas.

Förbokade besök och videosamtal
Under rådande pandemi håller den anpassade bobutiken enbart öppet för de förbokade besök som inte kan lösas via telefon eller via videosamtal.
– Vi kan använda videosamtal vid lägenhetsvisningar. Både att vi kan filma för nya hyresgäster, men även att boende själva kan filma sin lägenhet för att slippa onödigt spring i sitt hem, säger Niclas.

Text Filip Ewertsson

Fakta
Alla lediga lägenheter hittar du på 
www.vallonbygden.se
Scroll to top