VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

Vårdcentrum fortsätter att växa fram

Arbetet med Finspångs nya vårdcentrum fortsätter, trots coronatider, enligt planen. Den stora inflyttningen beräknas till första veckan i december.

Fokus Finspång får en rundtur i det nya vårdcentrumet som allt mer börjar ta form på alla fyra våningsplan. Omkring 100 personer arbetar dagligen på plats i huset.

– En hel del är redan klart. Nu handlar det om att sätta en del kök, skåp och dörrar och även att sätta glas- och metallpartier. Installatörer är på plats och det arbetas även utomhus med bil- och cykelparkering samt med den fina rehabträdgården. Där kan rehabpatienter göra sin ramp- och trappträning och samtidigt få frisk luft, säger Liselotte Häll.

”Roligt och stort projekt”

Vi träffar på Catharina Bergström, som är inredare på Region Östergötland. Dagens projekt är att prova lite färgkombinationer
i huset.

– Det är ett roligt och stort projekt. Jag gillar samspelet mellan funktion och form. Det som ska bli roligast i projektet är att gestalta entrén som ju är det första besökaren ser. Det är alltid lite nervöst att vänta in alla leveranser och se hur allt blir på plats, säger Catharina.

Filip Ewertsson

Scroll to top