VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Verkligen kul att man väljer att satsa på Finspång”

En samlad och lättillgänglig verksamhet för alla i fräscha och anpassade lokaler. Det är personalen på vårdcentralens sammanfattning av Finspångs Vårdcentrum.

Det är god stämning och förväntan i luften när Fokus Finspång träffar representanter från vårdcentralen.

– Finspångs Vårdcentrum kommer att innebära bättre vård och förutsättningar, både för våra patienter och för oss anställda, säger Eduardo Bravo, som till vardags arbetar som sjuksköterska på Tele-Q.

”En fantastisk resa”
Distriktssköterska Cecilia Baggman berättar om en lång process fram till den flytt som nu närmar sig med stormsteg.

– Nu blir det mer och mer konkret. Jag tror att våra patienter kommer att tycka om det nya huset och tror också att husets centrala placering kommer att ha en positiv effekt på Finspångs centrum.

– Det här har varit en fantastisk resa. Det är verkligen kul att både Region Östergötland och politiken väljer att satsa på Finspångs nya vårdcentrum. Vi den nära vården för alla åldrar under ett och samma tak, säger verksamhetschef Malin Creutz.

Öppnar 7 december
Vecka 49 blir vårdcentralens sista vecka i det gamla huset. Söndagen 6 december håller jourmottagningen stängt. Från och med måndag 7 december i vecka 50 hälsar vårdcentralen patienter välkomna till de nya lokalerna i Finspångs Vårdcentrum.

Text Filip Ewertsson

Scroll to top