VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Vi förstår vikten av det personliga mötet”

Swedbank fortsätter sin satsning på Finspång. Från 10 maj finns Swedbank i nya och moderna lokaler på Vallonvägen 15.

Sparbanksidén har sedan starten år 1820 väglett sparbankernas utveckling och lett fram till dagens Swedbank. Banken har under de senaste åren gjort stora förändringar kopplat till nya kundbeteenden och utvecklat nya digitala tjänster, vilket i många fall underlättar kundens kontakt med banken.

Fortsatt satsning på Finspång
För att möta denna utveckling väljer banken att byta lokal och flyttar nu från den gamla kontorslokalen på Bergslagsvägen 4. - Det nya kontoret är mer anpassat efter dagens behov, vilket gör det både bättre och enklare för våra kunder, säger Göran Bergort, kontorschef i Finspång sedan två år tillbaka. Den nya banklokalen ligger bara ett stenkast bort i fastigheten Köpmannen på Vallonvägen 15. Fler mötesrum för rådgivning och närhet till fler parkeringsplatser är några av de många fördelarna.

Digital bank med fysiska mötesplatser Göran beskriver de nya lokalerna som moderna och med de senaste digitala lösningarna som underlättar både för bankens kunder och personal. Det blir dessutom ett uppsving för de anställdas arbetsmiljö.

– Vi är en digital bank som även erbjuder personliga möten då den lokala marknaden har ett sådant behov. Vi förstår vikten av det personliga mötet för alla typer av
frågor, stora som små. Som kund kan det kännas väldigt tryggt att få träffa en professionell rådgivare i samband med större beslut i livet, som exempelvis första husköpet eller att planera sitt pensionssparande. Vi hjälper även till med rådgivning kring sparande och försäkringar, säger Göran.

Relevant och viktigt
Det är också det mötet med kunderna som han uppskattar allra mest med jobbet.

– Häromdagen träffade jag en kund som berättade om en lyckad placering för cirka 20 år sedan då kunden fått råd av en kollega här på kontoret, som över tid gett en fantastisk fin värdetillväxt. Vi ser fortsatt framöver att våra kunder verkligen tycker att det är relevant och viktigt med ett bankkontor i Finspång, avslutar Göran Bergort, som tillsammans med sin personal hälsar alla kunder välkomna till den nya lokalen.

Scroll to top