VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Vi har en riktigt bra lineup i år!”

”Vi har en riktigt bra lineup i år!”
Skogsröjet är tillbaka igen med storheter som Accept och Airbourne på scenen.

När många festivaler tvingas lägga ner står den ideella festivalen Skogsröjet fortfarande stark. För fjortonde året i rad ställer Rejmyre till med rockfest. Festivalen har växt från 700 till 15 000 besökare. Festivalgeneralen Stefan Englund menar att det finns all anledning att tro att även årets band kommer att locka en stor publik från när och fjärran.
– Vi har en riktigt bra lineup med många grymma band i år! För egen del tycker jag att Accept väger tyngst. Det är riktig tysk heavymetal, som en käftsmäll, säger Stefan.
– Det är också väldigt roligt att Airbourne kommer. De har energi från första sekunden och sätter verkligen nivån för hur ett liveframträdande ska vara, säger Erik Oldestam, som sitter med i festivalledningen.

Men det finns fler skäl än dessa att boka biljett till en rockupplevelse utöver det vanliga. Andra band som nämns är också Uriah Heep, Avantasia, Mustasch, Backyard Babies och Nashville Pussy. Nästa år firar festivalen 15 år.
– Vi har redan en del planer för vårt jubileum. Går det i lås kommer det att bli hur bra som helst och väldigt häftigt, säger Stefan.

Filip Ewertsson

Allt du behöver veta om Skogsröjet hittar du på www.skogsrojet.se

Skogsröjet 2019

AVANTASIA   ACCEPT   AIRBOURNE   URIAH HEEP   VENOM   THE DARKNESS   BACKYARD BABIES   MUSTASCH   AMARANTHE   GLENN HUGHES  GAMMA RAY   PRIMAL FEAR   DEMON   HELIX   NASHVILLE PUSSY

Scroll to top