VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Vi uppmanar alla att testa padel”

Nu kan alla spela padel i Finspång. Arena Öst erbjuder högklassiga dubbel- och singelbanor.
– Det är förlåtande att spela dubbel. Även om du inte är jätteduktig så kan du ändå vara med och spela, säger Danny Salo.

I juli invigdes Arena Östs padelhall på Norralundsvägen vid Finspångs östra infart.

– Vi har fått väldigt mycket beröm för den höga kvalitén våra banor håller. Nu kan alla spela padel i Finspång och slipper att åka till Norrköping. Som medlem spelar du dessutom för rabatterat pris, säger Andreas Ramlöv, som driver Arena Öst tillsammans med Kalle Ramlöv och Emil Danielsson.

Spelar en gång i veckan
Fokus Finspång träffar Maria Möykky Sundqvist, Anna Sundqvist, Danny Salo och Sanna Salo som precis ska börja att spela.

– Det är nog sjätte gången vi spelar padel tillsammans här på Arena Öst. Vi försöker att spela ungefär en gång i veckan, säger Maria, som spelar med sin fru, sin syster och hennes man.

– Jag tycker att det är jättebra att de har öppnat. Det blir ännu bättre när gymmet blir klart, säger Sanna. Maria och Anna här även testat att spela på singelbanorna. De berättar att de köpt bollar i shopen och även hyrt padelracket. Men nu är alla inbitna padelspelare och har köpt egna racket.

– Jag var ganska skeptisk i början och tänkte att hajpen kring sporten var överdriven. Men när jag testade insåg jag hur kul det är. Vi uppmanar alla att testa padel, säger Danny.

Gym, konferens och coffice
Under september kommer förhopp­ningsvis omklädningsrum stå klara och i november öppnar Aktiv Hälsocenter sitt gym. Då är det också tänkt att konferensavdelningen och lounge­utrymmen ska vara färdiga.

– Där kommer vi också att erbjuda cofficeplatser för egenföretagare och konsulter med nära tillgång till gym, konferensrum och padel så klart, säger Andreas.

 

Så bokar du padel på Arena Öst
• Ladda ner appen Matchi
• Följ stegen och boka din tid, antingen på singel- eller dubbelbana.
• Du får en bokningskod till din e-post
• Slå in koden för att komma in i hallen
• Bara att börja att spela. Ha så kul!

 

I vår shop kan du också hyra padelracket, köpa bollar, dryck och powerbars.

Du loggar in med ditt BankID och betalar sedan med ditt betalkort eller via Swish.

Arena Öst har öppet alla dagar
kl 05.00 – 00.00.
Läs mer på arenaost.se

Scroll to top