VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

”Vi vill vara det självklara valet”

Mäklarhuset nysatsar i Finspång med en ökad lokal närvaro och ett nytt fräscht kontor på Viberga.

Östgöta Fastighetsmäklare har tagit över Mäklarhuset och går sedan februari under varumärket Mäklarhuset. Fokus Finspång träffar Jesper Melvinger och Lisa Engberg vid deras
rosa entré, som inte går att missa till vänster om Vibergas huvudingång.

– Finspång är en väldigt spännande marknad för oss. Vi kommer att jobba hårt för att vara det självklara valet av mäklare i kommunen, säger Lisa Engberg, som har en bra lokalkännedom av bygden från tidigare anställning och dessutom har föräldrar med anknytning till Finspång.

Välkänd profil
Även kollegan och finspångaren Jesper Melvinger är ett välkänt ansikte lokalt. Inte minst från hans framgångsrika karriär som elitkanotist, med ett prisskåp från både nationella och internationella tävlingar. Sedan 2019 är den egna elitsatsningen nedlagd men han är fortfarande aktiv inom sporten i rollen som förbundskapten för juniorlandslaget.

– När jag upptäckte mäklaryrket ville jag satsa helhjärtat på det. Från min tid i idrottsvärlden är jag van vid att arbeta hårt och lägga ner många timmar. Det har jag nytta av i arbetet inom vår bransch, säger Jesper.

Han berättar också att han bytt kanotpadeln till padelracket och avslöjar att Mäklarhuset kommer att vara bansponsor för en av padelbanorna i nya Arena Öst i Finspång.

Jordnära och flexibel
Jesper menar att en stor del av yrket handlar om att bygga relationer och att förvalta det stora förtroende som man blir anförtrodd.

– Vi blir ofta kontaktade i ett tidigt skede i det som kan vara ett nytt kapitel i våra kunders liv. Som mäklare tror jag det är viktigt att vara jordnära och flexibel för att på bästa sätt möta våra kunders behov och olika personligheter, säger Jesper. Kollegan Lisa Engberg håller med:

– Det är roligt att få hjälpa till och vara en del av våra kunders drömmar, säger Lisa.

Goda råd
Om de ska ge några goda råd är det att vara ute i god tid och att vara väl förberedd.

– Som säljare kan man aldrig vara ute i för god tid. Hör av er till oss i ett så tidigt skede som möjligt, då kan vi ge er de bästa råden att tänka på inför försäljningen, säger Jesper.

– Som köpare ska du vara väl förberedd och så påläst som möjligt. Gå inte på visning utan lånelöfte för när väl budgivningen börjar kan det gå fort, säger Lisa.

Text Filip Ewertsson

Scroll to top