VI ÄR BÄSTLOKAL MARKNADSFÖRING! 0122-173 00 info@fokusfinspang.se

“Yoga har en allt viktigare roll i vår stressade livsstil”

Marie-Christine Frilund

Yoga med Marie-Christine erbjuder yogapass i Finspång på torsdagar.
– Yoga får mig att må bra, det är inte krångligare än så. Den får igång må bra-hormonerna i kroppen och ger ett inre lugn och stillhet, säger Marie-Christine Frilund.

Fokus Finspång träffar Marie Christine Frilund på Mariagården i Finspång, där hon hyr en källarlokal varje torsdag. Marie-Christines mamma höll på med yoga och på så vis fick hon med sig yogan redan som barn och tonåring.
- Redan från första början insåg jag effekten. Yogan stillade mitt sinne och gav mig ett lugn. På senare år har jag också lyckats hålla min ryggskada i schack så länge jag håller igång med yogan. Jag märker direkt av ryggen vid längre uppehåll från yogan, säger Marie-Christine Frilund.

 

Hon är uppvuxen i Finspång och jobbar drygt halvtid på Universitetssjukhuset i Linköping. Övrig tid lägger hon på företaget Yoga med Marie-Christine. Förutom yogapassen i Finspång håller hon också pass i Skärblacka och Värna utanför Åtvidaberg.
– Yoga har en allt viktigare roll i vår stressade livsstil. Vi möter många olika intryck och ska vara uppkopplade. Vi behöver stilla oss och hitta till den inre kärnan. Jag vänder mig till alla som vill ha lugn yoga. Många av dem som hittar yogan har gått in i väggen eller ser det som en del i sin rehabilitering för en skada.

Yoga med Marie-Christine erbjuder flera olika typer av yoga, även yoga på stol för dem med begränsad rörlighet och kortare pausyoga ute på arbetsplatser. Hon understryker att det alltid finns stora anpassningsmöjligheter.
– Jag vill uppmana alla att komma och prova. Yoga kan få dig att må bättre, bli lugnare, förbättra din sömn och lindra din värk i kroppen. Det gör inget om du skulle somna på mina yogapass, säger Marie-Christine Frilund med ett leende.

FILIP EWERTSSON

Scroll to top